Robotrepülővel filmezés


Telefon: 30/682-0052
Email: erdelyiagoston@erdelyiagoston.hu


Robotrepülő segítségével készítek videókat és fényképeket. A levegőből készített felvételeken nagyon jó minőségben (Full HD, normál vagy széles látószögben is, fényképek akár 12MP felbontással), és hangulatosan megörökíthetőek mindenféle szabadtéri társasági események, vagy készíthető felvétel szórakoztató parkról, ingatlanról, földterületről, bármilyen természeti jelenségről, ahol a körülmények ezt lehetővé teszik.

A szolgáltatás megrendelésekor figyelembe kell venni a következő tudnivalókat:

  • A robotrepülő csak száraz időben, mérsékelt légmozgás mellett repülhet, így a felvételek csak megfelelő időjárási körülmények között készíthetőek el.
  • A robotrepülő motorjai által keltett zaj miatt a videó készítésekor használható hangfelvétel nem készül.
  • Ugyancsak a motorok keltette zaj miatt nem érdemes semmilyen beltéri felvétel készítése, akkor sem, ha az épület belső méretei egyébként ezt lehetővé tennék.
  • A robotrepülő egy felszállással kb. 5-8 percet tölt a levegőben, ezt követően le kell szállnia akkumulátort cserélni. Ennek megfelelően ilyen időszeletekben készülhetnek felvételek.
  • A robotrepülő irányítása gyakorlatot igényel, ezért a robotrepülőt csak a szolgáltató irányíthatja, bérlésre nincs lehetőség.
A szolgáltatás feltételeiről, szabad időpontról érdeklődni lehet az alábbi elérhetőségeken:


Telefon: 30/682-0052
Email: erdelyiagoston@erdelyiagoston.hu